Bantosan Téknis

  • Klasifikasi mesin ukiran woodworking

    mesin kai ukiran boga loba tipena béda pilihan pasar, nurutkeun fungsi nu bisa dibagi jadi alat changer tukang kayu woodworking ukiran mesin mesin ukiran otomatis tur prosés langkung, aya opat sumbu tilu diménsi ukiran ukiran mesin fungsi, sarta woodwo umum ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih hiji mesin ukiran kai?

    1. sipat materi anu motong The bahan obyék anu kai padet tur komposit kai motong kai. kai padet bisa salajengna dibagi kana kai lemes, teuas kai sarta modifikasi kai; composites dumasar kai, kaasup veneer laminate, lapis, chipboard, chipboard panunjuk, waffl ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajaga kai mesin ukiran

    Anu geus dipaké kai mesin ukiran loba jalma (woodworking ukiran router) umumna bakal mikir yén aya teu kudu ngabersihan router CNC, tah eta anu bersih, bisa ngomong yén dasarna henteu kontrol, dina waktos luyu mupus tabél di jalur, naha? Kusabab aranjeunna yakin yén Wo ...
    Maca deui
  • Genep alesan naha a mesin kai ukiran mangrupa kaluar tina posisi

    Wood engraving machine The phenomenon when the carver carving machine is dislocated is common. There are many problems and many components involved, which is a difficult problem to solve. After years of practical experience, Longdiao summarized the following aspects for your reference: 1. Drivin...
    Maca deui
  • Neuleu nanganan Maséhi CNC mesin ukiran

    1. péso, make béngsin atawa WD40 cleaner Amrik jeung cap. 2. clamp ka cap tekanan, disebutkeun alat nu Gampang install. Mun Amrik henteu bray ku tekanan di jero cap, anu clamp unloading ieu clamped dina aci motor na teu bisa unloaded. 3. nengetan naha Amrik of ...
    Maca deui