kasulitan umum jeung analisis masalah mesin ukiran

1532151357566298

Patarosan 1: sanggeus muka software nu, komputer nyarankeun "teu tiasa buka kartu, nyarankeun Kartu panalungtikan".

solusi:

1. Mariksa naha supir teh kartu dewan anu dipasang, atawa ngarobah kartu dewan kana slot PCI;

2. Reinstall dua kabel data dipariksa naha jarum rusak;

3. Masalah kartu Viacom.

Masalahna 2: software kabuka ajakan: alarem triaxial, initialize sinyal kasalahan.

solusi:

1. Cék naha dua kabel data tina komputer tur mesin disambungkeun leres;

2. Mariksa naha sekering tina dewan switch dina kotak kontrol anu dibeuleum, tur ngaganti sekering nu;

Pariksa naha catu daya nyaéta normal.

Masalah 3: lepat ukiran atawa ukuranana.

solusi:

1. Mariksa naha jalur tina software ukiran anu bener atawa henteu;

2. Mariksa ukuran gap tina rod screw na naha screw fastening tina rod digosok téh leupas;

3. Cék naha parameter software anu diatur neuleu.

Masalah 4: motor spindle henteu muterkeun atawa sabalikna.

solusi:

1. Pariksa Setélan parameter tina converter frékuénsi;

2. Cék naha garis sinyal converter frékuénsi disambungkeun tibalik.

Masalahna 5: fenomena ngalungkeun peso nembongan.

solusi:

1. kakuatan cukup motor z-sumbu, gandeng leupas;

2. Teuing saeutik ayeuna di Z drive sumbu, atawa sambungan garis sinyal salah

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang mesin ukiran, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami di www.longdiaocnc.com


waktos pos: Nov-08-2018