Техничка поддршка

 • Класификација на дрво резба машини

  Резби во дрво машина има многу различни видови на избор на пазарот, според функцијата може да се подели автоматски алатка менувач столар дрво гравирање машина гравирање машина, а повеќе процес, постојат четири оска три-димензионални резба функција машина врежан, и општи woodwo ...
  Прочитај повеќе
 • Како да се избере резба машина?

  1. својства на материјалот се сече Материјалот на објектот е цврсто дрво и дрво композитни сечење дрво. Масивното дрво може да биде понатаму поделена на меко дрво, тешко дрво и модификација на дрво; Дрво врз композити, вклучувајќи ламинат дрво, иверица, иверица, насочен иверица, waffl ...
  Прочитај повеќе
 • Како да се одржи дрво гравирање машина

  Кој го користи дрво гравирање машина многу луѓе (дрво гравирање рутер), генерално, ќе мислам дека нема потреба да се исчисти рутер ЦПУ, па тоа е чиста, може да се рече дека во основа нема контрола, во соодветно време да се расчисти масата на линијата, зошто? Бидејќи тие веруваат дека wo ...
  Прочитај повеќе
 • Шест причини зошто дрво гравирање машина е надвор од позиција

  Wood engraving machine The phenomenon when the carver carving machine is dislocated is common. There are many problems and many components involved, which is a difficult problem to solve. After years of practical experience, Longdiao summarized the following aspects for your reference: 1. Drivin...
  Прочитај повеќе
 • Правилно да се справи АД CNC гравирање машина

  1. Нож, користете бензин или WD40 за чистење чак и капа. 2. Откачете го капачето на притисокот, инаку алатка е лесно да се инсталира. Ако Чак не се фатени од страна на притисок во внатрешноста на капа, Стегач за истовар е стегната на вратилото на моторот и не можат да бидат извадени. 3. Обрнете внимание на тоа дали чак на ...
  Прочитај повеќе