Technical Support

  • Klasifikasi mesin carving kekayon

    mesin kayu ukiran akeh macem-macem jinis pilihan pasar, miturut fungsi bisa dipérang dadi alat pangisi tukang kayu kekayon engraving machine mesin engraving otomatis lan proses liyane, ana papat sumbu telu dimensi ngukir ngukir mesin fungsi, lan woodwo general ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih mesin carving kayu?

    1. sifat materi sing Cut Ing materi saka obyek kayu ngalangi lan gabungan kayu nglereni kayu. kayu Solid bisa luwih dipérang dadi kayu alus, hard kayu lan perubahan kayu; campuran adhedhasar kayu, kalebu veneer laminate, plywood, chipboard, chipboard pituduh, waffl ...
    Waca liyane
  • Carane kanggo njaga kayu mesin engraving

    Sing wis digunakake kayu mesin engraving akeh wong (kekayon engraving dalan) ora umum sing ana ora perlu kanggo ngresiki dalan CNC, supaya iku resik, bisa ngandika sing Sejatine ora kontrol, ing wektu cocok kanggo mbusak Tabel ing baris, kok? Amarga padha pracaya marang sing wo ...
    Waca liyane
  • Six alasan apa mesin kayu engraving punika saking posisi

    Wood engraving machine The phenomenon when the carver carving machine is dislocated is common. There are many problems and many components involved, which is a difficult problem to solve. After years of practical experience, Longdiao summarized the following aspects for your reference: 1. Drivin...
    Waca liyane
  • Bener nangani AD CNC mesin engraving

    1. Knife, nggunakake bensin utawa WD40 resik Chuck lan tutup. 2. Ireng kanggo tutup meksa, digunakake alat gampang kanggo nginstal. Yen Chuck ora kejiret dening meksa nang tutup, ngawat-ngawati unloading wis clamped ing batang motor lan ora bisa prosedhur. 3. Pay manungsa waé kanggo apa Chuck saka ...
    Waca liyane